Van Roeden Watersport: Speciaal voor U

Van Roeden Watersport is gelegen in Heeg Friesland. Hier kunt u terecht voor de winterstalling voor uw boot, daarnaast is er ook een jachthaven, kunt u een boot huren maar bent u op zoek een boot aan te schaffen bent u tevens aan het juiste adres.

10

Winterstalling

Voor de winterstalling zijn de tarieven voor respectievelijk buiten en binnen, €18,85 en €44,25 per m2. Bij deze prijs inbegrepen is het grondig wassen van de romp met water en zeep, het afspuiten van het onderschip met een hogedrukspuit en het in- en uitkranen van uw schip.

13s

Jachthaven

De jachthaven beschikt over ruim 160 ligplaatsen van 7 tot en met 15 meter, met een diepgang van minimaal 2 meter! Elke box heeft een eigen stroomvoorziening, is bereikbaar met drinkwater en vanaf de 10 meterbox een eigen kopsteiger. Er is een ruime beveiligde parkeermogelijkheid en er is in de jachthaven WIFI beschikbaar.

Verkoop accesoires/trailers/buitenboordmotoren

Van Roeden Watersport verkoopt naast nieuwe en gebruikte schepen ook trailers, buitenboordmotoren en heeft ook een ruim assortiment watersportartikelen. Kortom alles wat een watersporter nodig heeft. Bezoek onze website voor ons huidige aanbod.

phpThumb


Boot huren

Naast het kopen van een boot is er ook de mogelijkheid om een boot te huren. Wilt u een dagje erop uit, een hele week of zelfs het hele seizoen. Dit is allemaal mogelijk met de twee modellen die we klaar hebben staan.

phpThumb
Kijk eens op de website wat de mogelijkheden zijn of kom eens langs als u in de buurt bent!


Tags
Gerelateerde artikelen
Watersportief komt bij u langs voor een Fly over filmpje
Gratis adverteren Watersportief doet er alles aan om de verschillende watersportbedrijven meer mogelijkheden te geven op internet te adverteren. Het produceren van artikelen over uw bedrijf is van groot belang wanneer u gevonden wilt worden op internet. Watersportief helpt u hierbij. Wij laten u zien wat de zoekmachine van Google belangrijk vindt en hoe u daarop in kunt spelen.    Een Gratis Profiel U heeft gratis de mogelijkheid een profiel aan te maken, zowel als particulier en als bedrijf. Dit is natuurlijk volledig kosteloos, ook het plaatsen van berichten die......
Fly over haven Almere
Drone filmpje: super mooie fly-over jachthaven Almere  Drone filmpje: super mooie fly-over jachthaven Almere Tussen de masten door vliegend, net het enige moment van helder weer pakkend, scheert de drone over de jachthaven. Vooraan ziet u de zwarte ‘Harlingen‘ dekzeil. Mooi gelegen aan de kop van de steiger. Hieronder staat ook nog een filmpje waarin u het proces van opzetten en afmeten van het Harlingen dekzeil ziet. In dit geval heeft de klant gekozen voor een winterkleed voor zijn zeiljacht die net wat wind doorvoer bij de railing toestaat.......
Fly-over watersportbedrijf Moby Dick met drone
Watersportief kan op verzoek bij u langs komen om een mooi promotie filmpje te maken. Uw watersport locatie vanuit de lucht, vanaf het water, zoals u dit nooit eerder zag. Watersportief kwam bij Watersport bedrijf Moby Dick in Kortenhoef langs en maakte dit mooie filmpje. Watersportief is een initiatief om de watersport in het algemeen te stimuleren. Waar en wanneer wij kunnen zullen wij de watersport branche helpen. Platform Dit platform biedt de mogelijkheid om gratis publiciteit te genereren. Plaats berichten over de leuke dingen die u of uw bedrijf......
Reacties op dit artikel
0 Reacties | Voeg een reactie toe...
Jorn Watersportief
Kaart

heeg friesland

Advertenties